Menu
vrijdag 31/07 zaterdag 01/08 zondag 02/08 maandag 03/08
Nieuw Bobby Ewing Zaterdag 01/08 00:15

Bobby Ewing is een muziekkiezer en een muziekmaker.  Hij is 1/3 van de lean-and-mean-dancing-machine Discobar Galaxie (waarmee hij dit jaar de driedubbelaar Boombox uitgebracht). Hij was mede-oprichter van twisted synthrockers Shameboy, en maakt samen met zijn kompaan King DJ 4T4 ‘nieuwe disco’ met Martians (eind juni verscheen hun remix van Shindu's Happy House op het fameuze Kitsuné label).
Ewing is een begenadig draaitafelatleet met een encyclopedische kennis en flink wat kilometers op de teller. Hij kan bijna alles draaien maar hij draait lang niet alles. Daarom houdt hij van lange sets waarin hij zijn duivels kan ontbinden en zijn favorieten naar voren mag schuiven. Disco is voor Ewing evenveel Italo als Philly, soul evenveel Motown als Lidell. Rock betekent zowel Steve Miller Band als LCD Soundsystem, electro zowel Alan Parsons Project als Booka Shade. Een man van véél en verschillende muziekjes, dus.
Ewing is ook nationale hofleverancier van de fijnste mixtapes om in de auto te beluisteren. Zijn playgroundmixes op Studio Brussel zijn daar een mooi staaltje van.
Hij draait, creëert en verwerkt muziek. Vooral moderne muziek om op te dansen.  En hij is heel beleefd.

vrijdag 31/07 zaterdag 01/08 zondag 02/08 maandag 03/08