1994 2017
Fonnefeesten

Fonnefeesten 2017

4 - 13 augustus 2017, Prinses Josephine Charlottepark, Lokeren

Programma

zaterdag 12 augustus 2017

18:30

Year In The Wild (BE)

yearinthewild.jpg

Een vijfkoppig collectief geboren en getogen in Sint-Niklaas, aangevoerd door de charismatische prediker Shaun Van Steen die een lange muzikale pelgrimstocht in de notulen gegrift heeft staan. Terwijl alle leden hun muzikale verworvenheden propageerden in verschillende bands, kweekte Shaun een nieuw en spannend concept dat hij ondertussen op meerdere podia heeft beproefd. Intens getokkel, no-nonsense rock'n'roll of hartverscheurende blues: Year In The Wild past niet in een hokje.

http://www.yearinthewild.be/20:00

Eli Goffa (BE)

eligoffa.jpg

Eli Goffa, uit het Land Van Waas en opgegroeid met pa's lp collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige nummers die al eens naar CSN&Y, Paul Simon, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken. Dat is ook Bent Van Looy niet ontgaan, Eli speelde dan ook zijn voorprogramma in de Roma Antwerpen, AB Brussel en Handelsbeurs Gent. Indrukwekkende Americana, roots & soul, doorleefde klanken en adembenemende song-writing.

http://www.eligoffa.com/music.php22:00

Soulsister (BE)

soulsister.jpg

Met een unieke mix van soul, funk en pop heeft Soulsister een blijvende plek in het collectieve muzikale geheugen verworven van elke Lokeraar. De Vismijn brak uit zijn voegen met nummers als “The Way To Your Heart”, “Through Before We Started”, “Changes”, “Broken” en “Tell Me What It Takes”  Hun songs groeiden uit tot klassiekers die vandaag nog altijd op de radio worden gedraaid en ook ons fonnepark 30 jaar na datum nog eens zullen laten scheuren, barsten en breken.

Wees er tijdig bij! Deze dag zal weer 30 jaar in ons geheugen gegrift staan.

https://www.facebook.com/groups/110872275632095/00:00

Regi (DJ)

djimgregipenxten.jpg

Na 8 dagen feesten en fuiven doen we er op dag 9 nog een schepje bovenop.

Niemand minder dan DJ Regi Penxten gaat het laten knallen op de fonnefeesten.

De bezieler van Milc Inc. en Sylver kent zijn vak om het publiek aan het dansen te krijgen.

Regi zal de fonnefeesten siesmologisch op de kaarten zetten in Ukkel en ver daarbuiten. Kom het voelen!

http://www.regipenxten.be/01:15

Peter Luts (DJ)

luts.jpg

Sommigen zullen hem nog kennen van de dansformatie "Lasgo", of andere projecten. (Ian Van Dahl, ...) Recenter is zijn DJ-werk op MNM en als resident in de Versuz. We sluiten onze laatste Zaterdag dus af met de euro-beats die België groot hebben gemaakt.

https://www.facebook.com/PeterLutsOfficial/


Reacties

comments powered by Disqus