1994 2017
Fonnefeesten

Fonnefeesten 2017

4 - 13 augustus 2017, Prinses Josephine Charlottepark, Lokeren

Programma

zondag 06 augustus 201714:00

Radio Modern (BE)

radiomodern.jpeg

Choo! Choo! De Radio Moderntrein houdt halt in Lokeren en dat met slechts één doel: ons volk leren swingen. Aan boord hebben we danswonder Dancing Sophie die u dat swingen Diets maakt in een paar plezante danspassen. Het grote lawaai komt van locomotief Adam Hall, een heerschap uit de UK dat u de rock’n'roll komt inpeperen.

Verder dansen doet ge met DJ Louis Louis, al kunt ge natuurlijk ook op de stoel van The Modernettes gaan zitten voor een vintage toilet: kersrode lippen, victory rolls in uw haar en wat rouge op uw wangen. Een kiekje in de Photo Corner et voilà, klaar om weer wat rondedanskes te maken.

★ LIVE: ADAM HALL
★ DANCE CLASS MET DANCING SOPHIE
★ DJ LOUIS LOUIS
★ BEAUTY BOUDOIR MET THE MODERNETTES
★ PHOTO CORNER

Dames, de plaatsen voor het Beauty Boudoir zijn beperkt. Rep u dus bij aankomst al naar het Boudoir en vraag met uw zachtste glimlach een armbandje dat ge later op de avond kunt inruilen voor een fifties look. De Modernettes toveren per avond zo’n 60 deernen om in echte pin-ups. 

http://radiomodern.be/06-08-17-rm-fonnefeesten-lokeren/19:00

Zebras are timeless (BE)

zat.jpg

Geen fonnefeesten zonder een reggae, latin of ska band. Wel, deze Zebra's hebben het alle 3. Tijdloos

http://www.zebrasaretimeless.com/21:00

Milo Meskens (BE)

milo.jpg

"De Jeff Buckley van Deinze", zei Isolde Lasoen in De Nieuwe Lichting.

'Singer-songwriter Milo Meskens is terecht een rijzende ster in België. Hij werd uit het niets tot hotshot gebombardeerd op Stubru met de straffe debuutsingle ‘Here With Me’ en kampeerde in de top van De Afrekening, tussen kleppers als David Bowie, Balthazar en Triggerfinger. Eerlijke, catchy songs met een pracht van een melancholische stem: de vergelijking met Jeff Buckley en John Mayer heeft hij alvast niet gestolen!'

Maar je zal zeker ook zijn nummer "New Beginning" herkennen. (zoniet, klik ff op de clip hieronder)

http://vi.be/milomeskens
Reacties

comments powered by Disqus