1994 2017
Fonnefeesten

Fonnefeesten 2017

4 - 13 augustus 2017, Prinses Josephine Charlottepark, Lokeren

Programma

zaterdag 05 augustus 2017

19:00

Boogie Beasts (BE)

boogiebeasts.jpg

Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Dat kan je verwachten van deze vierkoppige band uit Luik en Belgisch-Limburg.

Boogie Beasts vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze en dat klinkt ongeveer als: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, ... of Morphine op een psychedelische trip met Little Walter, ... of RL Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones. Met aanstekelijke energie zetten deze vier heren een uiterst smerige doch onweerstaanbare sound neer.

De eerste band van de feesten 2017 zullen de sfeer er meteen inbrengen.

http://boogiebeasts.com21:00

St. Grandson (BE)

stgrandson.jpg

Gelanceerd door "De nieuwe lichting" in 2016.  St.Grandson is volgens velen de te volgen bands in 2017, klaar om verder door te breken. Dit jaar nog verkochten ze de AB uit, deze zomer staat de revelatie van 2017 op ons fonnepark. Herken hits als 'Growin' Older of 'You Will Find', maar ontdek vooral ook hun ander werk.

http://www.stgrandson.com23:00

Abba Gold (UK)

abba_2.jpg

De gouden jaren 70 herleven we nog eens, met de beste ABBA coverband uit Europa. Haal die olifantenpijpen uit de kast, en maak er de meest vrolijke dag van van onze 10-daagse. Het tekstvakje is hier te klein om de hits van Abba op te gaan sommen, maar dat lijkt ons totaal overbodig. Gimme! Gimme! Gimme! A party op de Fonnefeesten.

http://www.abbagold.uk.com/00:15

Sven Van Hees (BE)

702O4127.jpg

Resident DJ (zo mogen we hem wel al noemen) Sven Van Hees, één van de klassiekers op de Fonnefeesten. Zijn zwoele house, en zomerse lounge brachten de vismijn en ons fonnepark al menige keren in zomerse sferen, de grondlegger van de Belgische House-scene. Niet te ontwijken in de Sounds Of Belgium, en ook niet meer weg te denken van de affiche van de Fonnefeesten. Even langsgaan bij de cocktailbar op de fonnefeesten en nagenieten van de eerste zaterdag met zijn zwoele beats.

www.svenvanhees.com


Reacties

comments powered by Disqus